hdjav.club

Om os

Vi flytter din bil.dk var startskuddet til Autohjælp.dk, der tilsammen i dag tilbyder landsdækkende autotransport og akut autohjælp hele døgnet til både private og det danske erhvervsliv. Vi er specialiseret i autotransport af skadede biler, og særligt følsomme sager som f.eks. fogedretssager og tilbagetagninger ved udløbne leasingkontrakter. Men vi flytter ikke kun din bil. Vi flytter også din motorcykel, din campingvogn, din pølsevogn, din traktor, eller hvad end du måtte have brug for at få transporteret af køretøjer.

Mange års erfaring og fortsat i vækst

Vi flytter din bil.dk blev startet af Torbjørn Christensen i 2008 som en sammenslutning af uafhængige, selvstændige, danske vognmænd, der alle ydede autotransport i forskellige afskygninger. I 2012 startede Torbjørn sammen med Jesper Ravn Geisler Autohjælp.dk, og i den forbindelse bliver det nu muligt for private at tegne autohjælpabonnementer. Dette medførte, at der blev oprettet en døgnbemandet vagtcentral, hvorfra både Vi flytter din bil.dk og Autohjælp.dk i dag ledes og stadig vokser sig større dag for dag – Både hvad angår autotransport og autohjælp.

Vi elsker biler!

Fælles for alle både ejere og ansatte i Vi flytter din bil.dk og Autohjælp.dk er, at vi ELSKER biler! Dette ses tydeligt i håndteringen af bilerne. Nogle elsker veteranbiler, nogle elsker racerbiler, og nogle elsker ombyggede biler. Men vi ELSKER alle biler. Derfor garanterer vi dig også, at vi behandler ALLE biler, som var de vores egne.

 

Ingen opgave er uløselig! Vi har ofte kunder, der ringer med meget specielle forespørgsler. Og med vores mange års erfaring er INGEN opgave uløselig. Hver af vores super kompetente medarbejdere har deres helt eget område, som de er specialiseret i. Vi vurderer derfor hver enkelt opgave, og vælger den chauffør, som passer bedst til opgaven HVER gang!

 

Hvem er vi?

Her kan du få sat ansigt på nogle af de centrale personer bag
Vi flytter din bil.dk og Autohjælp.dk

Torbjørn Christensen

Torbjørn Christensen

Adm. direktør, ejer og stifter af ViFlytterDinBil.dk og Autohjælp.dk og ansvarlig for den daglige drift i Jylland/Fyn

Jesper Ravn Geisler

Jesper Ravn Geisler

Direktør, stifter og medejer af Autohjælp.dk og ansvarlig for den daglige drift på Sjælland samt al autotransport over Storebælt

Kontakt

(+45) 70 22 22 48

Juridiske navn

ViFlytterDinBil.dk ADM
CVR-nr.: 36407247

Hovedkontor

Vi flytter din bil.dk 
Frichsvej 40a
8600 Silkeborg

Email

258@258.dk

 

Akuttelefon

(+45) 70 22 22 48
Døgnbemandet

Kundeservice 

(+45) 70 22 22 48
Man - Fre 08:00 - 16:00

Send

Call Now ButtonRing 70 22 22 48