hdjav.club

Autotransport til private

Vi flytter din bil.dk er autotransport af høj kvalitet, hvor den personlige service og et perfekt udført stykke arbejde er i højsæde hver gang! Og vi flytter faktisk ikke kun biler – Vi flytter alt fra motorcykler til landbrugsmaskiner i hele landet, og kører over Storebælt næsten dagligt.

Autotransport til private

Vi flytter din bil.dk tilbyder skræddersyet autotransport til private, og der er næsten ingen opgave, vi ikke kan klare. Ring på 70 22 22 48 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ønsker du et konkret tilbud på din næste autotransport tilsendt på mail, kan du udfylde formularen herunder, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail med din forespørgsel på autotransport. Dette kan gøres på 258@258.dk

forespørgsel på autotransport

Hvornår skal transporten foregå?

8 + 7 =

Hvad koster det at få flyttet en bil?

Vi flytter din bil.dk er en del af Autohjælp.dk, der opererer landsdækkende indenfor både akut vejhjælp og planlagt autotransport. Vi kan transportere alt fra motorcykler og personbiler til campingvogne, havemaskiner, både og traktorer.

Prisen på autotransport kommer an på flere ting

– Hvilken størrelse køretøj du skal have flyttet
– Hvor langt køretøjet skal flyttes
– Om køretøjet kan trille og styres eller ej
– Om autotransporten haster eller ej

Vores autotranportpriser for autotransport til private starter ved 750,- inkl. moms.

Transport af skadet bil

Autotransport af biler, der er skadet, er et af vores specialer. Mange transportører går langt uden om svært skadede biler, herunder også transport af biler til ophug. Vi har gjort det til en niche, at transportere netop disse biler, der uanset stand altid transporteres uden at bilens stand forværres yderligere, så bilens chancer for genopbygning eller salgsværdien på delene opretholdes bedst muligt.

Pris for transport af skadet bil er den samme som almindelige biler. Hvis den ikke kan trille på hjulene og styres på rattet, kommer der dog et tillæg oveni for bugsering på rulleskøjter.

ViFlytterDinBil.dk er specialiseret i transport af skadede biler. Vi tilbyder desuden transport af traktor.

Autotransport af have- og landbrugsmaskiner, traktorer m.m.

Vi flytter din bil.dk tilbyder transport af mindre landbrugsmaskiner og havemaskiner. Priserne starter ved 750,- inkl. moms. Så har du købt en havetraktor, en flishugger eller en gaffeltruck i den anden ende af landet, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på dit transportbehov.

Transport af motorcykel

Vi flytter ikke bare din bil. Vi tilbyder også billig transport af motorcykler. Priserne på transport af motorcykler er det samme som transport af biler under 2500 kg., og starter ved 750,- inkl. moms. Der ydes rabat ved transport af flere motorcykler fra og til samme adresse.

Transport af campingvogne og trailere

Vi flytter ikke kun køretøjer. Vi tilbyder også billig transport af campingvogne, trailere og lignende. Priserne på transport af campingvogne og trailere starter ligesom transport af personbiler ved 750,- inkl. moms.

Transport af joller og mindre både med/uden trailer

ViFlytterDinBil.dk tilbyder optagning, søsætning og transport af mindre både samt joller på din eller vores trailer. Vores bådtrailere kan tage op til 24 fods både, og vi er naturligvis fuldt forsikrede i alle henseender. Priser på transport af joller og mindre både starter ved 750,- inkl. moms.

Akut behov for autotransport

Vil du have et tilbud på akut autotransport så ring på 70 22 22 48 hele døgnet. Ved akut behov for autotransport bestræber vi os på at være fremme indenfor 1 time over hele landet.

 

Akut Autotransport

Autohjælp.dk tilbyder akut autotransport og andre former for akut autohjælp i hele landet. Vi bestræber os på at være fremme indenfor en time, uanset hvor du befinder dig. Har du akut brug for autohjælp i form af bugsering, døroplukning, hjulskift, starthjælp eller fritrækning, ring da på vores døgnbemandede vagttelefon på 70 22 22 48 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Autotransport på abonnement

Ønsker du at bestille et autohjælpabonnement, så du altid er dækket ind, når behovet for akut autotransport og andre former for akut autohjælp opstår, henvises til hjemmesiden for Autohjælp.dk, hvor du kan læse mere om vores autohjælpabonnement, se priser og læse vores betingelser. Du kan også gå direkte til bestilling ved at klikke her:

Kontakt

(+45) 70 22 22 48

Juridiske navn

ViFlytterDinBil.dk ADM
CVR-nr.: 36407247

Hovedkontor

Vi flytter din bil.dk 
Frichsvej 40a
8600 Silkeborg

Email

258@258.dk

 

Akuttelefon

(+45) 70 22 22 48
Døgnbemandet

Kundeservice 

(+45) 70 22 22 48
Man - Fre 08:00 - 16:00

Send

Call Now ButtonRing 70 22 22 48