hdjav.club

Autotransport for erhverv

Vi flytter din bil.dk er autotransport af høj kvalitet, hvor et perfekt udført stykke arbejde og den personlige service er i højsæde hver gang! Faktisk flytter vi ikke kun salgsbiler og ophugsbiler – Vi transporterer alt fra gaffeltrucks til foodtrucks og landbrugsmaskiner i hele landet, og kører over Storebælt næsten dagligt. Læs mere om hvad vi f.eks. kan hjælpe din virksomhed med her på siden…

Autotransport til erhvervslivet

Vi flytter din bil.dk, er en del af Autohjælp.dk, der opererer landsdækkende indenfor både akut vejhjælp og planlagt autotransport, og kan transportere alt fra motorcykler og personbiler til pølsevogne og entreprenørmaskiner.

Autotransport af leasing-/salgsbiler

Vi flytter din bil.dk  har et stærkt hold af chauffører over hele landet, som alle er særligt trænet i følsomme autotransportsager som f.eks. fogedretssager og tilbagetagninger ved udløbne leasingkontrakter – autotransporter der kan udføres både med og uden politiassistance. Alle vore chauffører har gode menneskelige og kommunikative egenskaber, der gør at disse former for særligt følsomme sager takles bedst muligt hver gang.

Autotranport af skadede biler

Vores andet speciale er autotransport af svært skadede biler, herunder ophugsbiler, der uanset stand altid transporteres uden at bilens stand forværres yderligere.   

 

Fordelagtige erhvervsaftaler på autotransport og akut vejhjælp

Erhvervsdrivende tilbydes fordelagtige erhvervsløsninger på autotransport i form af en Pay-PerTow-aftale. En Pay-Per-Tow aftale adskiller sig fra vejhjælpsabonnementer og timebaseret autotransport ved, at I kender prisen på forhånd, og samtidig kun betaler for den assistance, I har behov for. Derudover adskiller denne særlige loyalitetsaftale sig fra almindelig timeafregnet assistance ved, at I til enhver tid opnår vores absolut laveste pris på alle jeres assistancer – uanset om behovet er akut eller om der er tale om planlagt autotransport.

Ved akut brug for vejhjælp er vi som udgangspunkt fremme indenfor 1 time over hele landet.

Vil I høre mere om vores fordelagtige erhvervsløsninger på autotransport og vejhjælp, så  send os en mail på 258@258.dk, ring på 70 22 22 48 alle hverdage 08:00 – 16:00 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Kontakt mig

15 + 14 =

Akut Autotransport og anden autohjælp

Vi flytter din bil.dk er en del af Autohjælp.dk, der tilbyder akut autotransport og alle andre former for akut autohjælp i hele landet. Vi bestræber os på at være fremme indenfor en time, uanset hvor du befinder dig. Har du akut brug for autohjælp, ring da på vores døgnbemandede vagttelefon på 70 22 22 48 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ønsker du at bestille et autohjælpabonnement, så du altid er dækket ind, når behovet for akut autohjælp opstår, henvises til hjemmesiden for Autohjælp.dk, hvor du kan læse mere om vores autohjælpabonnement, se priser og læse vores betingelser.

Kontakt

(+45) 70 22 22 48

Juridiske navn

ViFlytterDinBil.dk ADM
CVR-nr.: 36407247

Hovedkontor

Vi flytter din bil.dk 
Frichsvej 40a
8600 Silkeborg

Email

258@258.dk

 

Akuttelefon

(+45) 70 22 22 48
Døgnbemandet

Kundeservice 

(+45) 70 22 22 48
Man - Fre 08:00 - 16:00

Send

Call Now ButtonRing 70 22 22 48